Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/bleach_hollows0005.jpg
• Lelkek
Kétfajta lélektípus van a plusz és a hollow.  A plusz a leggyakoribb, ami kószál és apróbb károkat okoz. Ezek a lelkek valamilyen trauma folytán ideláncolódtak a földhöz. A Végzet láncával, ahhoz a helyhez vannak kötve, ahová a trauma köti őket. Ha a Végzet lánca egy személyhez köti őket, akkor ők megszállott szellemek, ha egy helyhez, akkor földhözkötött szellemek. Ha a Végzet lánca kiszakad a helyéről hollow-vá válnak és lelkeket kezdenek enni.
 
• Plusz
Pluszok azok a lelkek, akik elváltak a testüktől és nem ártanak semmilyen más teremtménynek. Előfordulhat, hogy hollow-vá válnak, akár akarják akár nem.
 
• Földhöz kötött szellem
Azok a szellemek, amelyek nem kerültek át a túlvilágba és egy adott helyhez kötődnek. Ezek a szellemek csak akkor mutatják meg magukat, ha valaki háborgatja a területüket.

• Hollow
Minden hollow emberi lélek vagy plusz volt. Sok oka van annak, ha egy plusz hollow-vá válik, például egy Shinigami nem juttatja el őket Soul Society-ba, elmenekültek Soul Society-ból vagy múltbéli személyt keresnek, akit nagyon szerettek és elszakadt a Végzet lánca. Azok, akik Hollow-vá válnak lelkeket esznek, hogy enyhítsék fájdalmukat és szenvedésüket. Nem tudnak visszatérni normális lélekbe.
 
• Menos Grande (Arrancar)
- Gillian – Egy hatalmas Hollow, ami több száz hollow-ból jön létre, összegyűlnek és keverednek.

- Ajuukaru – Okosabb és erősebb a Gillian-nál, akár egy alkapitánynak, neki is van tisztje. Nem sok létezik belőlük, legalábbis ezt gondolják!
 
- Vasto Lorde - Úgy néznek ki, mint a shinigami-k, de sokkal erősebbek egy átlagos kapitánynál. Nem sok létezik belőlük, de azokat is csak Hueco Mundo-ban látták. Azt mondják, hogy 10 ilyen Vasto Lorde teljesen elpusztítaná Soul Society-t.
 
• Nagy Halász
Egy hírhedt hollow neve, aki elrejti a testét és a nyakát kinyújtva egy csalivá alakítja. Nagy szellemi erejű lelkeket fal fel és ezeknek felveszi az emberi alakját, hogy további áldozatokat gyűjtve növelje saját erejét.

A "Célpont" pióca
Nem számít hollow-nak, de egy Hollow-nak a „Sikoltónak” részét képezi. Kevés akaratereje van, és egyáltalán nem érez fájdalmat.