Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alice Csodaországban

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/alicecsodaorszgban.jpg

 Szereplők: Kate

Történet: A történet a mese változata trapézon és ugróasztalon.Ez az előadás inspirálta Sorát és Layla-t is egyaránt arra, hogy csatlakozzon a Kaleido színpadhoz.

 

A kishableány

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/kishableny-layla.jpg

Szereplők:Layla

Történet:A kishableány kimenti a herceget a vízből, aki hajótörést szenvedett.Kiviszi a herceget a partra,aztán visszamegy a hullámok közé.A herceg amikor magához tér,egy hercegnőt lát, és arra gondol hogy ő mentette meg.A kishableány, aki mindjárt beleszeretett a hercegbe,szeretne vele találkozni, ezért elmegy a Gonosz Ursulához,és lábakat kér tőle. Ursula a kishabelány csodás hangjáért cserébe varázsol is neki lábakat. A hangja nélkül nem tud beszélni a herceggel, így hát nem tudta neki elmondani, hogy ő mentette meg.
Layla műsora mindeki szemébe könnyeket csalt. Nagyon megható történet.

 

 

 

A kishabelány-Sora

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/kishableny-sora.jpg

Szereplők:

Kishabelány:Sora

Herceg:Anna

Mellékszereplők: Mia,Johnatan

 

Történet: A történet ugyanaz.Ám Sora kitalálta, hogy a végén öröm és vidámság legyen. Így a végét vidámra szerkesztették,hogy a herceg és a kishableány együtt maradnak.A vidám változat mindenkinek tetszett és akkora sikert aratott, mint Layla műsora.

 

 

 

Az 1001 éjszaka meséi

 

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/1001jszakamesi.jpg

Szereplők: Sora&Layla

Mellékszereplő: Sarah (ének)

Történet: 1 égő hajó fölött,egy kötélen csatázik Sora és Layla.Ez az első közös műsoruk,így Sora a legtöbbet akar teljesíteni és megmutatni Layla-nak hogy jobb nála.Még egy kis diabolo-t is becsempész a szerepbe:). Sora a végén véletlenül megcsúszik a kötélen és leesik.Layla észreveszi és még időben elkapja Sorát.A közönség azt hiszi vége történetnek és tapsolni kezdenek.Így lett hát vége.

 

 

Szabadság

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/szabadsg.jpg
Főszereplők: Sora&Layla

Mellékszereplők:Mia,Anna,Sarah,és a többiek...


Történet:Van két barát,akik egy idő után eltávolodnak egymástól.Sokáig élnek egyedül, aztán végre rájönnek, hogy egymás nélkül semmit sem ér az élet. Így hát kibékülnek és örökre barátok maradnak.

 

 

Diabolo párbaj

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/diaboloprbaj.bmp

Szereplők: Sora&Rosetta

Történet:A két diabolo párbajozónak,Sorának és Rosettának,bele kell találnia a diabolóval az ellensége mögötti kosárba.Midnkettőjüknek védenie is kell a kosárarát, de azért bele is kell találni.Sora keményen küzd, de igazából azt szeretné, hogy Rosetta visszanyerje küzdőszellemét.Ez végülis sikerül és Rosetta ezúttal már nem lesz mogorva és Sorát tartja majd a legjobb barátjának, akivel majd végre akarja hajtani a legendás manővert.

 

Legendás manőver

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/teamkonoha/uploads/legendsmanver.jpg

 Szereplők: Layla & Sora

 

Történet: Ennek igazából nincs története, de jelentősége annál inkább!  Fel akarják vásárolni a színpadot. Layla és Sora (és persze a többiek) nem nyugszanak bele. Így hát Yuri felajánlja nekik,hogy ha végrehajtják ezt a manővert, akkor megmenthetik a színpadot! Perzse ő és a felvásárlók abban bíznak, hogy nem tudják végrehajtni. Ebebnn igazából senki sem hisz, mert egy olyan mutatvány, amit korábban mepróbáltak,de meghal mindkét artista(az egyik Yuri apja). Az előadáson azonban mindenkinek egy hihetetlen csoda tárul a nézők szeme elé.