Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csonttörő 

Japán Név: Hiraikotsu
Magyar név: Csonttörő

Sango fegyyvere.Igazi szellemírtó fegyver,amit eldobva megsemmisíti az ellenséget.Mérete elég nagy.Mondhatnánk rá,hogy egy multifunkcionális bumeráng .

 

Varázsigék 

Japán név: Fuda,O-Fude
Magyar név: Varázsigék

Miroku álltalában ezekkel szokta kiűzni a tehetősebb nemesek házából a megszálló szellemeket:P Megtisztításra használja.

 

Tessaiga 

Japán név: Tetsusaiga
Magyar név: Tessaiga

Inuyasha kardja,amit apja agyarából készítettek.Apja sírhelyén találtak rá,és csak ember foghatta meg.Ezesetben Kagome.Inuyasha csak akkot tudja használni a kardot,hogyha megvéd vele egy embert.A démonok és szellemek nem tudják megfogni.Az egyik movieban azonban Sesshoumaru a kard akarata ellenére megfogta,és csapást mért vele Inuyashára.A Tetsusaiga hatalmát lehet növelni,hiszen a kard magába tudja szívni a különféle erőket.Az emberek kardjának nevezik.

 

Tenseiga 

Japán név: Tenseiga
Magyar név: Tenseiga

Sesshoumaru kardja,amit apjától Inu Taishoutól kapott.Arra való,hogy a halálból visszahozza a lelkeket.Sesshoumaru így mentette meg Rin a halandó életét.Valamint Sesshoumaru tudta kívül a kard saját életét is megmentette.A mennyek kardjának hívják.Apja kardja pedig a pokol kardja.Így Inuyasha,Sesshoumaru és Inu Taishou bírtokolják az Emberek,a Mennyek és a Pokol kardját.

 

Szent Bot

Japán név: Shakujo
Magyar név: Szent bot

Miroku kézi fegyvere.Hatalmas ütéseket tud vele mérni az ellenfelére.A rossz akadály eloszlatásában is segít.

 

Szélörvény

Japán név: Kazaana
Magyar név: Szélörvény

Miroku családjában történt egy tragédia.Naraku megátkozta Miroku apját a Szélörvénnyel.Az apa egy napon saját örvénye áldozatává esett és meghalt.Miroku örökölte az átkot,s ha Naraku nem hal meg,előbb vagy utóbb magát is beszippantja.Az örvény szinte bármit képes elnyelni,egyedül a mérgező dolgokat nem,mert az megmérgezi gazdáját.Ezért használja Naraku a mérges darazsakat Miroku ellen.

 

Tokijin 

Japán név: Toukijin
Magyar név: Tokijin

Sesshoumaru kardja.Egy erős démon agyarából készítette a gonoszkováccsal.A démont korábban Inuyasha megölte,így órisási gyűlöletet raktározott el magába a kard.A Toukijinnek hatalmas pusztító ereje van.Ártó gonosz aurája a tiszták számára érezhető.